CORONA COVID-19

Vi følger løbende udmeldinger, anbefalinger og påbud udstedt fra centrale myndigheder dog specielt fra Sundhedsstyrelsen ift. til Corona pandemien (Covid-19)
Status er, at vi arbejder stort set som vanligt!


For alle gælder:
Har du hoste eller halssmerter eller andre forkølelsessymptomer og feber (målt uden indtagelse af paracetamol, kodimagnyl eller lign.), skal du ikke komme ind i klinikken. Du skal i stedet gå hjem og i karantæne. Ved svære symptomer eller forværring af symptomerne skal du telefonisk kontakte din praktiserende læge eller Lægevagten, som kan hjælpe dig videre.


OBS!!!!!!!

I forhold til Coronapas følger vi sundhedsstyrelsens anbefaling. Børn der skal i fuld narkose og opereres gennem mund eller næse skal være testet max. 72 timer før operationen også selvom de er vaccineret.


Kommer du til en aftalt tid, bør du komme alene så vidt det overhovedet er muligt.  Vi vil på det kraftigste henstille til, at der kun kommer en voksen med pr. barn. Søskende og ægtefæller skal blive hjemme eller i bilen. På den måde har vi så få personer i venteværelset som muligt ad gangen, og dermed mindre risiko for evt. at overføre smitte.

Alle operationer gennemføres som planlagt. De relativt små indgreb, som udføres hos os på ellers raske mennesker, øger ikke risikoen for at få eller blive mere syg af en evt. Corona virusinfektion.
Vi skal allesammen være påpasselige og ansvarlige i denne svære tid, så vi passer på vores svageste.